Παρασκευή 20 Απριλίου 2007

Εγώ άλλον έναν γύρο Sex θα κάνω και θα σταματήσω.



Η ιδέα είναι κυματική αναπαραγωγή του φίλου 2σχ2.

Sex στις διαφημίσεις χάρην συνειρμών (κωλαράκι-παγωτό, τυράκι-γλωσσίτσα, αφροντούζ-βυζάκι)

Sex στα έντυπα (3 ταινίες με τις αδερφές "ταπαίρνουνόλακαισυμφέρουν" μαζί με μία εφημερίδα "πωςτηλένεδεθυμάμαι", 48 σελίδες φωτογραφίσεων της κάθε "κίτσαςστηγειτονιάμεπήρανόλοι" σε ένα περιοδικό "τισημασίαέχει", 105 δισέλιδα άρθρα "θέλωναγαμήσωκαιδενξέρωπως" σε ποικίλα περιοδικά ειδικού περιεχομένου "διαβάζωφρικαιδενπρολαβαίνωναγαμήσω", 200 άλλα τρισέλιδα άρθρα "κιαντουκάτσω" σε γυναικεία περιοδικά "βάψουπρόστυχαπεσεστατέσσερακαικάποιοςθαβρεθείνασεγαμήσει"

Sex στη δουλειά ("το είδες το μουνάκι που ήρθε χτες;" από κάποιον οσιομάρτυρα της κρεβατομουρμούρας και της βαλτωμένης σεξουαλικότητας της συζύγου, "λίτσα σήμερα το βυζάκι φαίνεται" στη λίτσα που κάνει κρα να της πιάσει κάποιος την ρογίτσα, "τι μωρό είναι αυτό;" για το ντελίβερι μπόι που τζάμπα το χαλβαδιάζουν η πόπη και η καίτη καθώς ο δημητράκης μάλλον πηδάει τον γιωργάκη του οικονομικού")

Sex στην παρέα ("πωωω κοίτα ένα κώλο ρε μαλάκα" και κοιτάζει ο μαλάκας που έχει να δει κώλο από τα πρόπερσι που χάθηκε στην παραλία κι έπεσε πάνω σε δυο τρανσέξουαλ , " αχ τα βυζιά σου κούκλα μου" κι η κούκλα δώστου να πιέζει τα βυζιά γιατί έτσι το διάβασε στο κοσμοπόλιταν κι ούτε ανάσα δεν μπορεί να πάρει, "άμα σε βάλω κάτω μωρό μου" και δώστου να υγραίνεται η σούζι για το τεκνό απέναντι που ψάχνει καθρέφτη να φτιάξει τον γιακά και παρέα για παρτούζα γιατί το είπε και το φρι "άμανε δεν είστε πάνω από 3 τζάμπα καίει η λάμπα")

Sex στα μαγαζιά ("βρε μαλάκα έτσι που μου τρίβεται αυτή, μου τον σήκωσε" και ο ομιλών μαλάκας αντί να την αρπάξει την άλλη από το μαλλί και να της εξηγήσει καμιά παράγραφο του νιτρο κάθεται και τον παίζει με τον κολλητό και βλέπει εφιάλτες "μουείπανναπάωναγαμηθώαλλάδενμουείπανπου", "ρε συ να τον πάρω σπίτι αυτόν απόψε;" και τον πάει σπίτι η γκόμενα - νταλικιέρης κι αρχίζει το παιγνίδι "κάτσεαπέναντικαιπαίζενασεβλέπωδενείμαστεγιαπολλάπολλά" ή "σκίσεμεμωρόμουαυτόθέλω" αλλά την άλλη μέρα σπάει τα τηλέφωνα για μια καψούρα "πουανατρέχωναβρωάλλοντώρα")


Κι επειδή κουράστηκα και σιφιλιάστηκα με τα απανταχού manual HowToFuck, και στη θεωρία είμαστε όλοι κλασικά πεντάρια, άντε κόψτε το διάβασμα και πάτε εργαστήριο μάγκες και μαγκίτισες γιατί το σεξ αδέρφια είναι ανάγκη. Τροφή, νερό, ανάσα.

Διαβάσατε εσείς κάπου πως να αναπνέετε;

Κι ένα παλιό ανεκδοτάκι, έτσ' γιατί γουστάρω πολύ:
Ετοιμάζεται ο Μπάμπης ο γάτος να πάει στην κυρά Μαρούλα τη γάτα την μεγαλύτερη πουτάνα γάτα της γειτονιάς. Στο δρόμο συναντά τον Μήτσο.
- Που πάς; ρωτά ο Μήτσος
- Στην Μαρούλα να κάνω σεξ.
- Θα έρθω κι εγώ λέει ο Μήτσος.
Πιο πέρα συναντούν τον Μάκη.
- Που πάτε ρε μάγκες;
- Να πηδήξουμε την Μαρούλα.
- Α, θα έρθω κι εγώ.
Με αυτά κι αυτά μαζεύτηκαν καμιά δεκαριά αλανιάρηδες γάτοι , όλοι ξαναμένοι να πηδήξουν την Μαρούλα.
Στο δρόμο νάσου κι έν αμικρό γατάκι ο Τζίμης.
- Που πάτε ρε σεις, όλοι μαζί;
- Πάμε να κάνουμε sex με την Μαρούλα.
- Sex; Τι είναι αυτό; Να έρθω κι εγώ;
Γελάνε οι γάτοι και λένε:
- Έλα


Μόλις φτάνουν στην αυλή της Μαρούλας, τους βλέπει αυτή όλους μαζεμένους και νταβραντισμένους κι αρχίζει να τρέχει νιαααααααααααααααρ
Μπροστά η μαρούλα, πίσω ο Μπάμπης, πίσω ο Μήτσος, πιο πίσω ο Μάκης και τέλος ο Τζιμάκος. Τρέχει η Μαρούλα , τρέχουν κι αυτοί. Ξανατρέχει η Μαρούλα γύρω γύρω απ'την αυλή, από πίσω κι αυτοί. Οπότε κάποια στιγμή σταματάει ο Τζιμάκος το γατάκι και λέει:
"ρε παιδιά καλό αυτό το sex αλλά εγώ θα κάνω άλλον ένα γύρο και θα σταματήσω"

:-p

17 σχόλια:

tzonakos είπε...

Xaxaxaxa, λολ, καλό, πολύ καλό !
Μα επιτέλους, το κάποτε δυσεύρετο σέξ εχει γίνει τόσο εύκολο σήμερα που μας έπνιξε !
Γράφεις καλά, θα τα λέμε, σε βάζω στα λίνκς μου.
Ξανά, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ... :)

aniaris είπε...

Μας έχει πνίξει τόσο πολύ, που το βαριόμαστε.Δεν είναι πλέον τόσο ενθουσιώδες και μυστήριο.Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

"υπαρχει και κατι..." που λέει και ο κηλαηδόνης
:)

2Σx2 είπε...

sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex,sex....
Όπως κάθε λέξη που επαναλαμβάνεται συνεχώς, από ένα σημείο και μετά χάνει το νόημα της.
sex,sex,ex,sej,ses,xes,
(αυτό που μυρίζει καμένο είναι εγκεφαλικά κύτταρα, τη θέση τους παίρνουν ντεκαυλέ εικόνες που υποκαθιστούν το πραγματικό, έντονο, παθιασμένο γαμ*σι στη συνείδηση μας)

Sardonian είπε...

tzonakos χαίρε:-)))Χίλια δίκια έχεις φίλε μου. Άμα το βρίσκεις το χαβιάρι στο περίπτερο και ..τζάμπα..ορέγεσαι τη φασολάδα. (τι είπα πάλι ο π*****ς;)

Γλυκιά μας aniaris θα αρχίσω να σε ντρέπομαι. Όποτε με επισκέπτεσαι με πετυχαίνεις σε κρίση βωμολοχίας. Συγχώρεσε με, για την αγανάκτηση. Ο έρωτας μόνο ενθουσιώδης και μυστήριος μπορεί να είναι. Αν είναι αλλιώς, δεν είναι έρωτας. Είναι φαστ φουντ ονείρωξη.Αλλά καθείς πως το αποζητά, πως το βρίσκει και το κυριότερο, πόση έκπτωση κάνει στις αξίες του.

Ανώνυμε ..πιο καφτό από το φαγητό..:-) ναι υπάρχει..αλλά άλλο το εστιατόριο, άλλο το σπιτικό φαγητό κι άλλο το κρουασάν από το περίπτερο του πεζοδρομίου. (καλά σήμερα..τι λέω..φτου μου)

2σχ2 δεν είναι κακή η επανάληψη. Η επανάληψη είναι αρχή μαθήσεως αλλά τα'παμε. Ο καθείς όπως αντέχει κι όπως μπορεί βεβαίως βεβαίως. Άλλωστε στους περισσότερους τομείς οι θεωρητικοί της πολύ μελέτης, άμα πουν να πράξουν..την κάτσανε την βάρκα.

aniaris είπε...

Η βωμολοχία στο post σου είναι δικαιολογημένη λόγω αυθορμητισμού και αγανάκτησης όπως είπες.Δεν παρεξηγώ εγω.
Φαστ φουντ ονείρωξη..πολύ εμπνευσμένο.Μου άρεσε.

alekos είπε...

ε τι κάνουμα αφού αυτή είναι η φύση μας και το σκεφτόμαστε συνεχώς τώρα το τι κάνουμε έιναι άλλη υπόθεση καθώς οι σκέψεις δεν μπορούν να γίνουν πάντα πράξεις.

.liketobite είπε...

Καλημέρα σας, σαφώς και η υπερβολική εικονική έκθεση στο σεξ (βίντεο, φωτο, περιοδικά κλπ) έχει σαν αποτέλεσμα τη μειωμένη επιθυμία και άλλες παρενέργειες αλλά νομίζω πως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως όλα αυτά είναι προϊόντα μάρκετινγκ που απευθύνονται κυρίως είτε σε νέους πελάτες (βλέπε νεολαία) που βρίσκονται σε αναζήτηση του προϊόντος είτε σε πελάτες που έχουν ευνουχιστεί από την ίδια τη ζωή και έχουν ανάγκη αυτό το 'όνειρο'. Γενικότερα όμως δεν πιστεύω πως είναι δυνατόν να είναι κάποιος ευχαριστημένος με υποκατάστατα. Είναι σαν να λέω πως ενώ τρελαίνομαι για γλυκά βολεύομαι και με σοκολάτα υγείας! Τώρα από την άλλη, σαφώς και δημιουργούνται πρότυπα και μάλιστα εξωπραγματικά. Εδώ τι να πω; Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όχι παιδάκια του δημοτικού...

καλή σας εβδομάδα

Ανώνυμος είπε...

ντροπη & αισχος λολ

Sardonian είπε...

Κύριε Αλέκο, σαφώς και το σκεφτόμαστε αλλά κάθε υπερβολή εξοστρακίζει πλειστάκις και τη νόηση. Αυτό ήθελα να καυτηριάσω ο έρμος σκίουρος που άλλα σκέφτομαι και άλλα..μου κάθονται(σσσσσσσσσστ, ντροπή!)

Αγαπητέ μας κύριε liketobite αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Πως αυτά τα προϊόντα μάρκετινγκ απευθύνονται στη νεολαία (με 80% συμμετοχής των γύρω ηλικιών)κι έτσι δημιουργούνται λάθος πρότυπα, λάθος προσδοκίες..αχ μωρέ ..μ'αυτά κι αυτά θα με κάνετε να γράψω κανένα ποστ περί έρωτος και άλλων δαιμονίων και θα βγάλει σπινθουράκια η κηδεμόνας!
Την καλημέρα μας:-)

32μπιτος didn't do it!!!Ένας μεγάαααααλος εξωγήινος ήρθε κι έγραψε το ποστ:-ρ

Sardonian είπε...

aniaris μου , προτείνω στην επιστημονική κοινότητα να είσαι το πρώτο θηλυκό προς κλωνοποίηση. (νταξ ρε Vouts..μη βαράς..κιε σύ κι εσύ..- αμάν καήκαμε:-)

Floydian είπε...

Σεξ δεξιά, σεξ αριστερά, σεξ κι ο κόσμος όλος... Εγώ όμως γιατί δεν μου κάθεται, μπορεί κάποιος να μου πει;

Όπως λέει όμως κι ο Τζιμάκος, "καλός ο Μπετόβεν αλλά σαν το μ... δεν είναι."

Sardonian είπε...

floydian lol! Καλώς ήρθατε! Κάνω κι εγώ παρόμοιες διαπιστώσεις:-)))

tyharpastos είπε...

Πολύ καλό, πάρα πολύ καλό. Νομίζω το πρώτο που πρέπει ν' αλλάξουμε είναι αυτή η ηλίθια λεξούλα για την κορυφαία των εκδηλωσεων μας. Sex! Μα τι μπορεί να σημαίνουν αυτά τα τρία γραμματάκια; Εγω τη χεησιμοποιώ μόνο για να γυμνάσω τους μυς του λαιμού μου. Δοκιμάστε το.
Καλημερα
Υ.Γ. Πάω να αγοράσω το Nitro

takis είπε...

Κοίτα, τη μπόρα της πλημμυρίδας του σεξ τη θεωρώ σχετικά ανώδυνη ...μπροστά σε άλλα που συμβαίνουν γύρω μας

εννοείται οτι γέλασα πολύ, και με τα σχόλια..

Τώρα, τι εννοεί ο Τυχάρπαστος με γύμνασμα των μυών του λαιμού...ποιός ξέρει..περιλαμβάνεται στο Καμα Σούτρα?

Sardonian είπε...

Φίλτατε Τυχάρπαστε:
α) το Νίτρο στείλτε το μετά από δω
β) να μη το λέμε SEX, να το λέμε XES.."εσύ κσες..", ε άμανε δεν ξέρει εγώ τι να κάνω; να της γράψω συνδρομή στο νίτρο;
γ) εκγύμναση μυών του λαιμού;..χρατς χρατς..ξύνω κεφάλι..παίρνω μολύβι..σχεδιάζω..γυρίζω το χαρτί ανάποδα..ουφ..ποιος είναι από πάνω σε αυτή τη στάση; μπερδεύτηκα ο σκίουρος..

takis εσείς που έχετε τα μέσα, πείτε του να βγάλει ένα βοήθημα σας παρακαλώ..με εικόνες, ε; Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. όσο για την πλημμυρίδα του σεξ..τι να πω..όλοι ηλιοθεραπεία κάνουν..:-))))

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Ατάκα από παλιά τηλεοπτική σειρά:
- ρε αγόρι μου κόψε τα σαϊμπερσέξια..στο τέλος θα σου κάτσει καμιά γκόμενα και θα ψάχνεις να βρεις το έντερ!

Ανώνυμος είπε...

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον
για σεξ πολλων ταχυτητων